​Gërvalla në Agjencinë e Regjistrimit Civil dhe KQZ, informohet për procesin e votimit të diasporës

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla sot ka vizituar  Agjencinë për Regjistrimit Civil. Ajo në këtë institucion…

Zjarr në ndërtesën e Agjencisë së Regjistrimit Civil

Mëngjesin e sotëm, ndërtesa e Agjencisë së Regjistrimit Civil është përfshirë nga zjarri. Nuk është raportuar për persona të lënduar,…

Ministri Veliu ndan patentë-shoferin e parë ndërkombëtar

Agjencia për Regjistrim Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, do të mbajë ceremoninë e ndarjes së patentë-shoferëve ndërkombëtarë, pas…

Mbyllet Agjencia e Regjistrimit Civil në Podujevë, shkak rastet me Covid-19

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht Agjencia e Regjistrimit Civil, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, se në Qendrën e…
error: