Diplomati shqiptar: Open Balkan është iniciativë e dyshimtë, nuk bëhet me nacionalistë si Vuçiqi

Open Balkan është një iniciativë e dyshimtë dhe okulte e 3 liderëve ballkanikë që nuk është pranuar nga shumica e…
error: