Ballkani, ndër targetet e mëdha të dezinformimit rus për COVID-19

Bota perëndimore ka kohë që është shqetësuar me propagandën ruse. Mirëpo, në katër muajt e fundit, veçmas prej paraqitjes së…

“‘Armata ruse’ e dezinformimit filloi punën për koronavirusin nga janari”

Analisti i çështjeve të sigurisë, Agim Musliu, ka thënë se “armata ruse” për shpërndarjen e lajmeve të rreme ka filluar…

Koronavirusi, Musliu ngrit dyshime për ndihmat dhe Qendrën ruse në Serbi

Ministria e Mbrojtjes së Rusisë, ka thënë se do t’i dërgojë në Serbi 11 aeroplanë transportues ushtarakë, të cilët do…

Musliu: Prej shtetit deri te qytetari në lagje duhet të mobilizohen kundër koronavirusit

Njohësi i çështjeve të sigurisë, Agim Musliu ka deklaruar se Rusia investon në destabilizimin e ballkanit dhe Serbinë e ka…
error: