Katër gazetarë afganë strehohen në Kosovë

Amina Omid, Ahmad Shaker, Nimatullah Gholami dhe Raifullah Nikzad – janë katër gazetarët afganë që kanë mbërritur sonte në Kosovë…

Mesazh mirënjohjeje për Shqipërinë i Presidentit Biden për bashkëpunimin strategjik

Presidenti i Republikës së Shqipërisë Bajram Begaj mori sot, gjatë takimit me përfaqësuesen e SHBA-së në OKB, Ambasadoren Linda Thomas-Greenfield,…