​Krasniqi s’pret marrëveshje të shpejtë në dialog: Afatizimin e ka shpikur Kurti

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi është skeptik se do të arrihet një marrëveshje ndërmjet Kosovës dhe…

Afatizimi i dialogut, optimizëm për marrëveshje vitin e ardhshëm

Insistimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti që të afatizohet marrëveshja me Serbinë deri në mars të vitit 2023 ka…