Zgjatet afati i aplikimit për subvencione nga Pakoja e Ringjalljes Ekonomike në kulturë, rini dhe sport

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) ka bërë të ditur se janë shtyrë afatet për aplikim për subvencionet nga…