Gjenden radarët e Aeroportit të Prishtinës

Policia e Kosovës ka njoftuar se dërgesa e cila përmbante pajisje mekanike të radarëve civil të Aeroportit Ndërkombëtar “Adem Jashari”,…

Pritja e bashkatdhetarëve me tupana e valle në Aeroportin e Prishtinës

Një numër i madh i bashkatdhetarëve edhe sot kanë mësyrë Kosovës për festat e fundvitit. Ndërsa, në Aeroportin Ndërkombëtar të…

Nga e shtuna mbi 25 mijë qytetarë hyjnë në Kosovë përmes Aeroportit të Prishtinës

Përkundër masave dhe situatës me pandeminë COVID-19, numri i bashkatdhetarëve që ia kanë mësyrë Kosovës është mjaft i madh. Vetëm…

Për tri ditë mbi 16 mijë persona hyjnë në Kosovë nga Aeroporti i Prishtinës

Prej fundjavës së kaluar Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka pasur një fluks të madh udhëtarësh, kryesisht bashkatdhetarë, të…

Mbi 9 mijë bashkatdhetarë arritën sot përmes Aeroportit “Adem Jashari”

Vetëm gjatë ditës së sotme përmes Aeroportit të Prishtinës kanë arritur në Kosovë mbi 9 mijë bashkatdhetarë, ndërsa janë realizuar…

Rreth dy milionë vizita më pak nga diaspora, ndikimi në ekonomi rreth 300 milionë euro

Masat anti-COVID kufizuan ndjeshëm lëvizjen mes qytetarëve ndërmjet shteteve të ndryshme. Kjo është reflektuar edhe në vizitat e diasporës në…

Aeroportit tё Prishtinёs i shtohet edhe njё destinacion i ri

Nga data 16 dhjetor 2020, ANP ‘Adem Jashari’ lidhet edhe me qytetin Karlsruhe/ Baden-Baden me kompaniё ajrore Wizz Air e…

20 mijë bashkatdhetarë pritet të mbërrijnë në Kosovë, Zemaj apelon për kujdes të shtuar

Gjatë 4 ditëve të ardhshme  në Aeroportin e Prishtinës do të arrijnë rreth njëzet mijë bashkatdhetarë. Me këtë rast ministri…

Qeveria heq kufizimet kohore për fluturimet nga ANP “Adem Jashari”

Kryeministri Avdullah Hoti, në pajtim Rregulloren e Punës së Qeverisë, ka thirrur mbledhjen korresponduese (të 25-tën me radhë), në të…

Fluturimet në “Adem Jashari” bëhen në intervale 45 minuta ndërmjet aterrimeve 

Qeveria e Kosovës sonte ka miratuar edhe vendimin për plotësimin dhe ndryshimin e vendimit të Qeverisë nr. 02/08 të datës…