Punëtorët e ATK-së nesër në grevë

Sindikata e Punëtorëve të Administratës Tatimore të Kosovës, njofton se pasi Ministria e Financave nuk ka marr për bazë kërkesat…

ATK me 15.8 milionë euro të hyra më shumë se planifikimi

Administratës Tatimore e Kosovës ka njoftuar se për katër muajt e parë të këtij viti është duke shënuar trend shumë…

ATK inkason 36.2% më shumë borxhe tatimore se në tremujorin e parë të vitit 2020

Performanca e ATK-së në mbledhjen dhe trajtimin e borxheve tatimore për tremujorin e parë të këtij viti është në nivel…

Qarkullimi i bizneseve sivjet më i mirë krahasuar me 2020 ku pati 1.2 miliardë euro rënie

Bizneset afatin e fundit për deklarimin dhe pagesën e tatimeve, si dhe deklarimin e pasqyrave financiare e kanë edhe dy…

Murtezaj akuzon Hotin për nepotizëm dhe favorizim të bizneseve

Ish-drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj tha se në dijeni të ish-drejtorit të ATK-së dhe ish-ministrit të Financave,…

Shpallet fituesi i garës digjitale për tatime

Ka përfunduar raundi i parë i garës digjitale për nxënësit e shkollave publike të arsimit fillore, temë e së cilës…

Rritet numri i kërkesave për ri-programim të borxheve tatimore

Në funksion të uljes së borxheve Administrata Tatimore e Kosovës në bashkëpunim me Fondin Monetar Ndërkombëtar vitin e kaluar ka…

ATK dhe Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit intensifikojnë veprimet për bashkëpunim

Administrata Tatimore e Kosovës dhe Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit në muajin maj 2020,  kanë nënshkruar një memorandum të bashkëpunimit, …

48, 375 euro gjoba për bizneset transportuese

Administrata Tatimore e Kosovës gjatë këtyre ditëve ka zhvilluar aksion në Prishtinë, me qëllim të verifikimit të bizneseve me veprimtari…