ATK inkason 416.250 euro borxhe nga bizneset

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar sot se ditën e premte ka inkasuar borxhe në vlerë 416.250 euro nga…

ATK prezanton projektin për trajtimin e mallit pa origjinë dhe mungesës në stoqe

Administrata Tatimore e Kosovës ka prezantuar projektin “Mungesa në Stoqe dhe Malli pa Origjinë”, i cili ka për qëllim të…

ATK-ja detyron edhe qytetarët të bëjnë deklaratën tatimore për të ardhurat personale deri më 31 mars

Administrata Tatimore e Kosovës(ATK) nga ky vit ka nis një aktivitet të ri për mbledhjen e tatimeve për buxhetin e…

ATK u dënua për përpunim të kundërligjshëm të të dhënave personale, ndërmerr masa

Si një ndër kontrolluesit më të mëdhenj  të të dhënave personale në Kosovë, Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) brenda afatit…

​22 vjet nga themelimi i ATK-së

Administrata Tatimore e Kosovës sot shënon 22-vjetorin e themelimit. ATK u themelua më 17 janar 2000 nën drejtimin dhe administrimin…

88 raste denoncimi për punëdhënësit nga punëtorët

Për vetëm 12 ditë janë raportuar 88 raste denoncuese, përmes aplikacionit elektronik për verifikimin e punëtorëve, nëse janë të deklaruar/regjistruar…

Detaje për detyrimet tatimore për të ardhurat e realizuara nga kriptovalutat

Administrata Tatimore e Kosovës ka dhënë detaje lidhur me të ardhurat e gjeneruara nga kriptovalutat për të cilat njoftoi ditë…

ATK: 2.756 punëtorë të formalizuar për nëntë muaj

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) nga muaji janar deri në shtator të këtij viti ka identifikuar dhe formalizuar 2.756  punëtorë…

Pakoja e ringjalljes ekonomike, mbi 200 biznese kërkojnë kompensim për mbi 600 punëtorë

Mbi 200 biznese deri tash kanë aplikuar në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) për rreth 700 punëtorë për të përfituar…

ATK lëshon 1,429 gjoba për sektorin e transportit ndërkombëtar

 Administrata Tatimore e Kosovës në funksion të luftimit të ekonomisë jo-formale gjatë këtyre ditëve ka inspektuar aktivitetin e sektorit të…