Hoti në ABNA-SE: Kosova ka 12 muaj turizëm, roli i mediave i rëndësishëm

Në punimet e Konventës së 29 të Asamblesë së Përgjithshme të Aleancës së Agjencive të Ballkanit (ABNA), që sivjet po…

Kosova merr presidencën e radhës të ABNA-SEE, zgjidhet edhe sekretari i ri gjeneral

Asambleja e 29-të e Përgjithshme e Aleancës së Agjencive të lajmeve në Ballkan dhe në Europën Juglindore (ABNA-SEE) po zhvillon…

Hajdari në Konventën e ABNA-SE: Ligji për turizmin është në draftin final

Ligji për turizmin pritet të shkojë javën e ardhshme për aprovim në Qeverinë e Kosovës. Kështu ka bërë të ditur…

Grazhdani: Media mund të luajë rol të madh për promovimin e turizmit

Në punimet e Konventës së 29 të Asamblesë së Përgjithshme të Aleancës së Agjencive të Ballkanit (ABNA), që sivjet po…

Rakovica: KosovaPress lufton lajmet e rrejshme, sfidat tona gjatë pandemisë

Agjencitë e lajmeve nga 12 shtete të Ballkanit Perëndimor janë mbledhur sot në Prishtinë, nën organizimin e Agjencisë së Lajmeve…

Krasniqi: Agjencitë e lajmeve i qëndruan besnik të vërtetës

“Media dhe agjencitë e lajmeve në epokën e PostCovid” është tema që shënon Kuvendin e 29-të të Asamblesë së Përgjithshme…

Krasniqi: Pandemia na sfidoi, por publiku na besoi

“Media dhe agjencitë e lajmeve në epokën e PostCovid” është tema që shënon Kuvendin e 29-të të Asamblesë së Përgjithshme…