Festa e 8 Marsit për nënat në Klinikën e Neonatologjisë

Dita Ndërkombëtare e Gruas festohet për çdo vit me 8 mars, por ky vit është vit i një feste ndryshe,…

“Kundër patriarkatit që vret” të hënën marsh në Prishtinë

Me moton “Marshojmë kundër patriarkatit që vret” këtë vit në Kosovë do të shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas. Kolektivi “Marshojmë…

Aktivitete të fëmijëve për 7 dhe 8 Mars

Në rubrikën “Bota e Fëmijëve”, këtë javë realizojmë aktivitete për 7 dhe 8 Mars. Kopshti i fëmijëve “Sonita” kanë pregatitur…