Hapet ekspozita “Vullkani i Republikës” dhe “70 vjet Arkiv”

Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës ka hapur ekspozitën një-ditore “Vullkani i Republikës”, për nder të 40 vjetorit të demonstratave…