​Marrëveshja financiare me Hungarinë, Murati: Kosova mund të marrë kredi prej 62 milionë euro

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar Projektligjin për ratifikimin e amendamentit numër 1  të marrëveshjes të lidhur ndërmjet…
error: