​Haxhiu pas vendimit për Gucatin e Haradinajn: Nuk e kam parë seancën

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu nuk ka komentuar vendimin e parë të Speciales, sipas të cilit me nga 4 vite…

Gucati dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim dhe 100 euro gjobë

Hysni Gucati është dënuar me 4 vjet e gjysmë burgim duke llogaritur kohën në paraburgim, dhe gjobë prej 100 euro.…