Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

850 fermerë pritet të përfitojnë grante në vlerë prej 29 milionë euro

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) ka bërë nënshkrimin e kontratave të para të përfituesve të Programit për…
error: