23 vjet nga masakra në Mejë

Sot shënohet përvjetori i 23-të i masakrës në Mejë të Gjakovës, ku më 27 prill  1999 u vranë 376 persona.…

Podvorica në 23-vjetorin e masakrës në Dyz të Podujevës: Fushat ishin të mbuluara me qese të civilëve të vrarë nga ushtria serbe

23 vite më parë, forca të shumta policore, ushtarake serbe vranë dhe masakruan 227 civilë, kryesisht gra, burra dhe fëmijë,…

Shënohet 23-vjetori i Epopesë së Vrrinit

Në kuadër të shënimit të 23-vjetorit të Epopesë së Vrrinit, Komuna e Prizrenit në bashkëpunim me OVL e UÇK-së dhe…