22 vjet nga nata e tmerrit në veri të Mitrovicës

Sot mbushen 22 vjet nga masakra në natën midis 3 dhe 4 shkurtit 2000 në veri të Mitrovicës, ku ‘Rojat…

​Murtezaj: Rreth 8 miliardë euro janë inkasuar të hyra tatimore dhe kontribute pensionale për 22 vjet nga ATK

Rreth 8 miliardë euro janë inkasuar të hyra tatimore dhe kontribute pensionale për 22 vjet nga Administrata Tatimore e Kosovës.…

22 vjet nga demilitarizimi i UÇK-së, ja marrëveshja

Sot mbushen 22 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes për demilitarizimin e UÇK-së, ku janë përfshirë në detaje fazat e dorëzimit…

22 vjet nga fundi i Serbisë në Kosovë

Sot mbushen 22 vjet nga tërheqja e forcave kriminale ushtarake e paramilitare serbe nga Kosova, duke shënuar kështu fundin e…

​22 vjet nga kapitullimi i Serbisë

Sekretari i përgjithshëm i NATO-së, Havijer Sollana, më 10 qershor 1999 kishte lëshuar urdhrin për ndalimin e bombardimit, kurse, Këshilli…

22 vjet nga kapitullimi i Serbisë nga UÇK dhe NATO

Sot bëhen 22 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes ushtarako-teknike të Kumanovës, me të cilin iu dha fund luftës në Kosovë,…

​22 vjet nga masakra në Burgun e Dubravës

​22 vjet më parë në Burgun e Dubravës ka filluar të kryhet njëra nga masakrat më të mëdha në Kosovë…

22 vjet nga “Epopeja e Çabratit”

Sot mbushen 22 vjet nga “Epopeja e Çabratit”, në të cilën për lirinë e Kosovës u flijuan dhjetëra dëshmorë e…

22 vjet nga vrasja e Fehmi Aganit

Sot bëhen 22 vjet nga vrasja e nënkryetarit shumëvjeçar të LDK-së dhe deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Fehmi…

​22 vjet nga masakra në Mejë

Sot shënohet përvjetori i 22-të i masakrës në Mejë të Gjakovës, ku më 27 prill  1999 u vranë 376 persona.…