Ministria e Bujqësisë shpallë programin për pagesa direkte 2021

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka thënë se kjo Ministri është ballafaquar me 40 milionë euro…

​Kuvendi i Kosovës për 6 muaj shpenzoi mbi 3 milionë euro

Kuvendi i Kosovës në gjashtëmujorin e parë të vitit 2021 ka shpenzuar mbi 3 milionë euro. Kjo u bë e…

​Rozeta Hajdari raporton sot në Komisionin për Ekonomi

Sot do të mblidhet Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti. Në këtë komisioni është ftuar edhe ministrja e  Industrisë,…

Qelaj: Ky vit do të jetë për provim dhe mbrojtje nga diskriminimi

Institucioni i Avokatit të Popullit (IAP) ka prezantuar sot dy raporte me rekomandime pasi që ka hapur dhe hetuar dy…

Mbretëria e Bashkuar: Të gjitha pushimet mund të anulohen për vitin 2021

Rezervimi për çdo lloj udhëtimi veror u bë një bast edhe më i madh për miliona britanikë pasi qeveria paralajmëroi…

10 të vdekur për një muaj në aksidente trafiku

10 persona kanë humbur jetë në aksidente trafiku vetëm gjatë janarit të këtij viti. Siç ka njoftuar Policia e Kosovës…