ASK publikon statistikat e lindjeve, vdekjeve, kurorëzimeve dhe shkurorëzimeve për vitin 2020

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka përpunuar dhe publikuar të dhënat vjetore për lindjet, vdekjet, kurorëzimet dhe shkurorëzimet për…

Ekzekutimi i ish-policit në Laç, në 2020-n i kishin bërë atentat edhe ndaj birit të tij

Një 60-vjeçar është ekzekutuar mëngjesin e sotëm në Laç, rreth orës 07:23 ,në afërsi të një banke. Viktima është ish-polici…

Pandemia COVID-19, rritet borxhi publik në 1.5 miliardë euro

Ekonomia e Kosovës gjatë vitit 2020 ka pasur rënie prej 5.5 përqind, ndërsa borxhi publik është rritur në 1.5 miliardë…

​Tolaj: Shkak i pandemisë AKP ka pasur rënie të të hyrave

Pandemia dhe kërkesa e qeverisë për pezullim të shitjeve, kanë qenë arsyet kryesore që kanë ndikuar në rënien e të…

Gjendja e biznesit në tremujorin e katërt të vitit të kaluar e pakënaqshme

Gjendja e biznesit në Tremujorin e katërt 2020 është e pakënaqshme, përkatësisht rreth 45 përqind e bizneseve kanë vlerësuar së…

​Ngritet aktakuzë ndaj pesë personave për vrasjen e 24 vjeçarit në Ferizaj

Është ngritur aktakuzë ndaj pesë personave për vrasjen e 24 vjecarit B.Q në Ferizaj. Prokuroria Themelore në Ferizaj, departamenti për…

Qeveria në detyrë miraton Raportin Vjetor Financiar për vitin 2020

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, në pajtim me Rregulloren e Punës së…

FOL: Ekzekutivi realizoi 42.7 përqind të Planit të Punës për vitin 2020

Lëvizja Fol sot ka publikuar raportin e punës së Qeverisë për vitin 2020, sipas të cilit  qeveria Hoti ka realizuar…

Vitin e kaluar në Klinikën e Neonatologjisë u mjekuan 9 mijë e 382 foshnje

Gjatë 2020-ës, në Klinikën e Neonatologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), u mjekuan 9 mijë e 382 foshnje.…
error: