Shënohet sot 20 vjetori i rezolutës së OKB-së për gratë, paqen dhe sigurinë

Sot shënohet 20 vjetori i Rezolutës 1325 e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për Gratë, Paqen dhe Sigurinë.…
error: