Konjufca: Kuvendi ynë ka mbushur njëzet vjet

Kryeparlamentari Glauk Konjufca se Kuvendi i Kosovës ushtron kompetencat e tij duke pasur parasysh gjithnjë parimin e ndarjes së pushteteve…

20 vjet nga lirimi i Albin Kurtit nga burgu i Nishit

Albin Kurti ishte i arrestuar politik gjatë kohës së luftës në Kosovë dhe u lirua më 7 dhjetor 2001,  pas…

20 vjet nga marrëveshja e Ohrit

Sot mbushen 20 vjet që nga nënshkrimi Marrëveshjes Kornizë të Ohrit në mes shqiptarëve dhe maqedonasve për raporte të reja…

20 vjet nga marrëveshja për paqe mes Maqedonisë dhe kryengritësve shqiptarë

Më 5 korrik 2001, Qeveria e Maqedonisë dhe kryengritësit shqiptarë arrijnë marrëveshjen për paqe. Me këtë marrëveshje u arrit të…

​20 vjet nga rënia e komandant Tigrit

Sot mbushen 20 vjet nga rënia e dëshmorit Fadil Nimani – komandant Tigri. Ai ishte nga Gërgoci i Gjakovës, një…

20 vjet nga fillimi i luftës në Maqedoni

Sot mbushen 20 vjet nga fillimi i luftës në ish-Republikën Jugosllave të Maqedonisë, e cila pas zgjidhjes së kontestit të…

Kurtishaj falënderon diasporën: Për 20 vjet ju ishit shtylla kryesore e zhvillimit ekonomik të Kosovës

Kandidati për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ruzhdi Kurtishaj ka falënderuar diasporën për pjesëmarrjen në procesin…