​Familjarët e të pagjeturve largohen nga diskutimi, s’duan ta dëgjojnë Kandiqin

Gjatë kohës sa po deklarohej aktivistja Natasha Kandiq, përfaqësues të shoqatave të të pagjeturve në formë proteste kanë lëshuar sallën…

​24 vjet nga zgjedhjet parlamentare e presidenciale në Kosovë

Në cilësinë e presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova më 23 dhjetor 1997 u bë shpallja e zgjedhjeve të reja ”parlamentare…

​22 vjet nga masakra e Reçakut, më e dhimbshmja kundër njerëzimit

Sot, 15 janar 2021, janë bërë 22 vjet që kur forcat policore dhe ushtarake serbe kryen njërën nga masakrat më…