Fëmijët nën moshën 18 vjeçare duhet të jenë të pajisur me një dokument udhëtimi, Kosovë-Mali i Zi

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës njofton të gjithë shtetasit e Republikës së Kosovës, se për kalimin kufitar në…