​15 vjet nga shpallja e pavarësisë së Malit të Zi

Sot mbushen 15 vjet nga përfundimi zyrtar i funksionimit të Konfederatës Serbi dhe Mali i Zi. Më 21 maj të…

​15 vjet nga vdekja e Ibrahim Rugovës

Sot shënohet 15 vjetori i vdekjes së ish-presidentit të Kosovës Ibrahim Rugova. Presidenti Rugova ka vdekur më 21 janar të…