Arrestohet ferizajasi për trafikim me njerëz, dyshohet se punësoi dhe strehoi një 13 dhe 15-vjeçare

Arrestohet një person në Ferizaj me dyshimin për trafikim me njerëz. I arrestuar dyshohet se në duke kryer veprën trafikim…

Dënimi 8 muaj për dhunuesin e 15-vjeçares, reagon kryetari i Supremes

Dënimin prej vetëm 8 muaj e 8 ditë që shqiptoi gjyqtarja e Gjykatës Themelore në Pejë, Florje Zatriqi për dhunuesin…

Në objektin e Gjykatës Themelore në Pejës vihet mbishkrimi “Kjo gjykatë është armike e grave”

Në muajin gusht, gjyqtarja e Gjykatës Themelore në Pejë, Florije Zatriqi vendosi dënimin prej vetëm 8 muaj e 8 ditë…

Haxhiu reagon për dënimin me 8 muaj burgim për dhunuesit e 15-vjeçares

Dënimi me vetëm 8 muaj e 8 ditë burg për personin që dhunoi një 15-vjeçare , ka nxitur reagimin e…