​Kurti zotohet: 13 marrëveshjet e arritura do të shoqërohen me cilësi në zbatimin e tyre

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është zotuar se progresi në arritjen 13 marrëveshjeve me Shqipërinë do të shoqërohet me cilësi…

Këto janë 13 marrëveshjet që u nënshkruan mes Kosovës dhe Shqipërisë

Në Elbasan këtë 26 nëntor u mbajt mbledhja e shtatë e përbashkët mes Kosovës dhe Shqipërisë. Në mbledhje u nënshkruan…

Kurti zotohet për zbatimin e 13 marrëveshjeve mes Kosovës dhe Shqipërisë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pas mbledhjes së përbashkët mes dy qeverive,  ka thënë se 13 marrëveshjet e arritura do…