UNICEF-i dhe Banka Raiffeisen dhuruan 195 tabletë për nxënësit e Gjilanit

Raiffeisen Bank Kosova ka dhuruar sot 195 tabletë për nxënësit me nevoja të veçanta të shkollës fillore “Selami Hallaçi” në…
error: