​Mot me shi dhe me borë, temperaturat maksimale deri në 12 gradë Celsius

Moti sot do të jetë i vranët dhe me rritje të lehta të temperaturave maksimale. Institutit Hidrometeorologjik i Kosovës (IHMK)…