​Ndahen 5.5 milionë euro për vazhdimin e mbështetjes së stafit shëndetësor

Qeveria e Kosovës ka ndarë 5.5 milionë euro për vazhdimin e mbështetjes për stafin shëndetësor në luftën kundër pandemisë COVID…

“Fluturojnë” çmimet, inflacioni në Kosovë arrin në 10 përqind

Inflacioni (rritja e çmimeve) nga marsi i vitit 2021 në mars të vitit 2022 ka arritur 10 përqind. Indeksi i…

​MSh: Shtesat e janarit për profesionistët shëndetësorë do të dalin me pagën e muajit shkurt

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se shtesat e janarit prej 10 përqind të pagës bazë, por jo më…

​Murati: Rritja ekonomike deri në përmbyllje të vitit 2021 do të jetë 10 përqind

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Herkuan Murati, ka bërë të ditur se rritja ekonomike e Kosovës do të arrijë…

Rizvanolli: Projeksioni i fundit për rritje ekonomike rreth 10%

Ministrja e Ekonomisë, Artanë Rizvanolli, deklaroi në një intervistë për KosovaPress se projeksioni i fundit për rritje ekonomike ka shkuar…