​Sekuestrohen barna të kontrabanduara në vlerë prej 10 mijë euro

Njësitet e Doganës së Kosovës kanë organizuar kontrolle në tri barnatore në qytetin e Prishtinës, me ç’rast bëhet e ditur…

​Mashtrohen tre persona në Mitrovicë, ua marrin 10 mijë euro për punësim dhe banesa

Tre qytetarë kanë rënë pre e një mashtrimi në Mitrovicë. Ata thuhet që gjatë periudhës kohore prill-maj të 2021-tës ishin…