​Shkencëtarët në frikë: A po vjen një ndryshim i madh që nuk ishte për 780.000 vjet?

Fusha magnetike e Tokës po pëson ndryshime të pazakonta dhe poli magnetik i veriut po lëviz nga Arktiku kanadez në…