Szunyog: Kuvendi të ketë prioritet reformat në lidhje me BE-në

Szunyog: Kuvendi të ketë prioritet reformat në lidhje me BE-në

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog ka bërë thirrje sot për kthim në dialog.


Ai i ka bërë thirrje Kuvendit të Kosovës që t’i ketë prioritet reformat lidhur me Bashkimin Evropian.

“Diskutuam me Komisionin për Integrimi në BE, përparimin e Kosovës drejt BE-së dhe i bëmë thirrje Kuvendit që të ketë prioritet reformat në lidhje me BE-në. Kemi diskutuar edhe për situatën në veri dhe kam ripërsëritur thirrjen për kthim në dialog.”, ka shkruar ai në Twitter.

Lexo edhe

Video