Sveçla: Po punojmë për të shuar zjarret, u arrestuan dy persona

Ministri i Mbrojtjes, Xhelal Sveçla ka treguar për vatrat që u përshinë nga zjarri, për çka tha se janë duke punuar me kapacitetet të plota për ta shuar zjarrin dhe për të mbrojtur jetën dhe pronën e qytetarëve në ato zona. Sveçla thotë se kanë hasur në raste kur zjarri është vënë qëllimshëm, ku deri … Continue reading Sveçla: Po punojmë për të shuar zjarret, u arrestuan dy persona