Superoferta VERA 2022 hotel Amara Resort & SPA Durrës

Superoferta VERA 2022 hotel Amara Resort & SPA Durrës

Gmica Travell sjell superofertën VERA 2022 hotel Amara Resort & SPA Durrës.

Pakoja All Inclusive prej 63 euro nata për person në periudhën korrik-gusht.

Fëmijët : 0-5 vjet FREE 6-11 vjet 50%


Zgjedhe ofertën tuaj dhe kënaquni!

SIGURI KUALITET 100%

Rezervo online në numrin e telefonit +38344553550 

Video