Super zbritje në Conad – Kurriz

Super zbritje në Conad – Kurriz

Fundjavë e zbritjeve tek ne

Produkte cilësore të shëndetshme dhe origjinale

Klient të dashur, në këtë fundjavë fillon super oferta e leverdishme  në Conad Kosova, marketi në Kurriz!

Deri në 50%!


Përzgjidhni uljet e preferuara në marketin Conad në Kurriz për nevojat ditore tuaja!

Vizitoni Conad dhe ushqehuni shëndetshëm me shumëllojshmëri produktesh!

Ju, para gjërave!

Oferta e vlefshme prej 13 mars deri 19 mars në piken në Kurriz-Dardani

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.