Super ofertat e tetorit në Grand Blue Fafa Resort & Spa

Super ofertat e tetorit në Grand Blue Fafa Resort & Spa

Grand Blue Fafa Resort & Spa ju sjell super ofertën e muajit tetor.

-15% ulje për të gjithë gratë dhe vajzat, në çdo paketë (akomodim, masazhe)

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝟏: a𝐤𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐦 + 𝐧𝐠𝐣𝐞𝐬 + 𝐒𝐏𝐀

𝟏 𝐧𝐚𝐭𝐞 – 𝟒𝟏 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟐 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟑7 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟑 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟑5 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

Në ofertë përfshihet:

✅Akomodim në Double Deluxe Room

✅Dhomë me pamje anësore nga deti

✅Mëngjesi

✅SPA Center : Pishinë e brendshme, Jacuzzi, Hammam, sauna, banjë avulli, dhomë relaxi me kripë, dush emocional, dush akulli

✅Animatorë të dedikuar për fëmijët

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝟐: 𝐀𝐤𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐦 +

𝐌ë𝐧𝐠𝐣𝐞𝐬 + 𝐃𝐚𝐫𝐤ë + 𝐒𝐏𝐀


𝟏 𝐧𝐚𝐭ë – 𝟒7 𝐞𝐮𝐫𝐨/ 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟐 𝐧𝐞𝐭 – 𝟒2 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟑 𝐧𝐞𝐭 – 𝟑7 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

Në ofertë përfshihet:

✅Akomodim në Double Deluxe Room

✅Dhomë me pamje anësore nga deti

✅Mëngjesi dhe darka

✅Pije gjatë vakteve

✅SPA Center: Pishinë e brendshme, Jacuzzi, Hammam, sauna, banjë avulli, dhomë relaxi me kripë, dush emocional, dush akulli

✅Animatorë të dedikuar për fëmijët

☎️Për prenotime : +355697086352/ +355697067501

🚦Adresa: Golem, Durrës, Albania

📲Web: www.fafa.al

📩Email: [email protected]

Video

error: