Super oferta për natën e Vitit të Ri në Grand Blue Fafa Resort&SPA

Super oferta për natën e Vitit të Ri në Grand Blue Fafa Resort&SPA

🎁 Festoni Natën Gala të Vitit te Ri 🎅🎉 ne Grand GRAND BLUE FAFA RESORT &

SPA 🎁

👉Super Feste me plot aktivitete

👉Mbrëmja Gala e Vitit te Ri e përfshirë bashke me pijet pa limit

🎁 Nata Gala e Vitit të Ri – 95 Euro / Person

🎁 Nata Gala e Vitit të Ri + 1 Natë Akomodim + SPA Center – 130 Euro /

Person

🎁 Nata Gala e Vitit të Ri + 2 Netë Akomodim + SPA Center – 160 Euro /

Person

🎉 Në çmim përfshihet :

💥 Darka Gala e Vitit te Ri


🍸 Kokteil Mireseardhje

🥂 Pije Alkolike dhe jo Alkolike pa limit

🍾 Argëtim gjatë gjithë mbrëmjes

🎁 Menu e personalizuar për fëmijët

🧸 Dhurata nga Babagjyshi I vitit te ri

Femijet 0-5 vjec : Falas

Femijet 6-11 vjec : -30% Ulje

Single –use : +70%

Fafa Hotels & Resorts

Sales Manager

Anxhela Skura

Cel:0696037162

Lexo edhe

Video