Super çmime dhe oferta në Petrol Company, 5 ditë radhazi për Black Friday & 28 Nëntor

Super çmime dhe oferta në Petrol Company, 5 ditë radhazi për Black Friday & 28 Nëntor

Kompania më e besueshme dhe më humane në vend “Petrol Company”, e cila njihet për cilësi në derivate dhe seriozitetin e sajë në punë, si dhe për ofertat e njëpasnjëshme e cila di të ofrojë për klientët e sajë, sot del me super ofertë me rastin e Black Friday dhe festës së 28 Nëntorit.

Kësaj radhe Petrol Company ofron super çmime në derivate, marketet e saj “One Stop Shop” si dhe në restaurantet “Be Happy”.

Të gjithë klientët e Petrol Company për 5 ditë rresht nga sot më datë 26 nëntor e deri më 30 nëntor do të furnizohen me super çmime në derivatet cilësore të Petrol Company:  Benzinë 0.87 centë, ndërsa Diesel 0.86 centë.

Zbritje në marketet “One Sopt Shop”

– 20 % zbritje në Ujë Xhami


– 20% zbritje në Antifriz

Super ofertë në “Be Happy Restaurant”

– Blej 3 Pica dhe merr një falas në Be Happy Restaurant  

Oferta vlen në të gjitha pikat e Petrol Company. Vizitoni pikat e Petrol Company dhe festoni më lire!

Petrol Company uron Festën Kombëtare 28 Nëntori të gjithë shqiptarëve në mbarë botën! “Me dashuri nga Petrol Company”

Lexo edhe

Video

error: