Sulmon policin dhe ikë

Sulmon policin dhe ikë

Një zyrtar policor ka raportuar se derisa kishte qenë në vendin e punës në Prishtinë, ishte sulmuar fizikisht nga një person i panjohur i cili person pas sulmit ishte larguar në drejtim të panjohur.


Zyrtari policor nuk ka pësuar lëndime trupore, ndërsa në  konsultim me prokurorin është iniciuar rasti dhe vazhdon të hetohet.

Lexo edhe

error: