Sulmon disa persona arrestohet i dyshuari që kishte probleme mendore

Sulmon disa persona arrestohet i dyshuari që kishte probleme mendore

Policia ka  arrestuar një të dyshuari për shkak se njësiti policor e kishte hasur duke e sulmuar një person dhe duke tentuar t’ia marrë telefonin.

I dyshuari po ashtu, kishte tentuar t’i sulmojë edhe disa persona tjerë dhe kishte shkaktuar dëme në disa vetura.


I dyshuari  kishte probleme mendore, andaj në konsultim me prokurorin është dërguar në repartin e psikiatrisë në Prishtinë.

Pas tretmanit mjekësor me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje për 48 orë, rasti është inicuar si sulm.

“Rr. Dardania, Fushë Kosovë 19.09.2022 – 13:10. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar për shkak se njësiti policor e kishte hasur duke e sulmuar një person dhe tentuar të ja marr telefonin. I dyshuari kishte tentuar t’i sulmojë edhe disa persona tjerë dhe kishte shkaktuar dëme në disa vetura. I dyshuari  kishte probleme mendore,  në konsultim me prokurorin  është dërguar në repartin e psikiatrisë në Prishtinë dhe pas tretmanit mjekësor me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje për 48 orë”, thuhet në raportin e policisë.

Lexo edhe

Video