Sulmohet punëtori i sigurimit fizik të Spitalit të Gjakovës (Foto)

Sot rreth orës 2:20 të mëngjesit, është sulmuar fizikisht në vendin e punës punëtori i sigurimit të Spitalit të Gjakovës. Siç njofton vet institucioni i spitalit, personi i sulmuar ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe është duke e marr trajtimin e duhur mjekësor. “Për rastin në fjalë është njoftuar edhe policia dhe presim që … Continue reading Sulmohet punëtori i sigurimit fizik të Spitalit të Gjakovës (Foto)