Sulmohet një punëtor i spitalit të Mitrovicës, protestohet pas pak

Sulmohet një punëtor i spitalit të Mitrovicës, protestohet pas pak

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se sot është sulmuar fizikisht një punëtor i Spitalit Rajonal të Mitrovicës në repartin e Ortopedisë.


Ndërkohë, ka njoftuar se Sindikata e Spitalit Rajonal Mitrovicë, të cilët për të shprehur indinjatën dhe dënuar aktet e tilla kanë paralajmëruar protestë 15 minutëshe para Spitalit Rajonal Mitrovicë duke filluar nga ora 12:00.

Lexo edhe

Video