Suksesi i fëmijëve kosovarë në olimpiadën në Paris

Edhe këtë vitë u mbajt Olimpiada Ndërkombëtare STEM (Science Technology Engineering and Math), e cila ka bazën e saj në Overursel, Gjermani e që këtë vit garat finale i mbajti në Paris, Francë. Edhe fëmijët e shkollave fillore dhe të mesme të Republikës së Kosovës, garuan më moshatarët e tyre në gjithë botën në lëndët shkencore, matematikë, programim (kodim) dhe art. Këta të fundit u shpërblyen edhe me medalje.

Lexo edhe

Video