Stuhia e madhe heq kulmin e një shkolle në Vushtrri

Stuhia e madhe ka hequr kulmin e shkollës “Dëshmorët e Kombit”, në fshatin Zhilivod të Vushtrrisë.


Sipas dëshmitarëve, nga shiu dhe stuhia e sotme ka edhe dëme tjera në këtë fshatë.

Lexo edhe

Video

error: