Stoltenberg: NATO do të jetë vigjilente, jemi në Kosovë për të siguruar mjedis të sigurt

Shefi i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka deklaruar se janë të gatshëm të dërgojnë trupa shtesë në Kosovë, për të siguruar mjedis të sigurt. Megjithatë, ai ka thënë se nuk kanë hequr dorë nga një zgjidhje politike, derisa ka theksuar mesazhin për Prishtinën dhe Beogradin për angazhim me mirëbesim në dialogun e lehtësuar nga Bashkimi Evropian. … Continue reading Stoltenberg: NATO do të jetë vigjilente, jemi në Kosovë për të siguruar mjedis të sigurt