Stjuardesa zbuloi: Çfarë ndodh nëse dikush vdes gjatë fluturimit?

Stjuardesa zbuloi: Çfarë ndodh nëse dikush vdes gjatë fluturimit?

Vdekja në aeroplan nuk është e pazakontë, por a keni menduar ndonjëherë se çfarë ndodh në këtë rast? Tani kemi përgjigjen.

Një stjuardesë n kushte anonime foli për Other People’s Lives dhe zbuloi disa nga gjërat që ndodhin kur dikush vdes në aeroplan.

“Ajo që më çmend gjithmonë është se duhet t’i kthejmë në vendin e tyre. Dhe, duhet ta anojmë pak ulësen dhe të vendosim një batanije pranë derës sepse nuk mund t’i mbulojmë fytyrën. Pra, nëse fluturimi është plot dhe personi pranë jush ka infarkt dhe nuk e lëvizim dot kurrë, keni pranë një të vdekur derisa të aterojmë”, tha stjuardesa anonime.


Një nga udhëheqësit pyeti:

“Dhe ju vetëm duhet ta bëni të duket sikur ata po flenë?”

“Nëse dikush pyet nëse personi pranë tij ka vdekur, ju duhet të thoni: “Duket kështu”, u përgjigj ajo.

“Është e frikshme, mendoj, tani ka zhbllokuar frikën time të re, sepse zakonisht është njësoj si, e dini, turbulenca dhe gjëra të tilla. Kjo hap një gjë të re për mua,” tha prezantuesi i tronditur.

Lexo edhe

Video