BE për marrëveshjen Serbi-Rusi: Kjo është shenjë për qëllimin e forcimit të lidhjes së tyre

Bashkimi Evropian ka reaguar për marrëveshjen mes Serbisë dhe Federatës Ruse, e cila u nënshkrua javën e kaluar për bashkëpunim në sferën e politikës së jashtme. Zëdhënësi i BE-së, Peter Stano ka thënë se kjo tregon për qëllimin e qartë të forcimit të lidhjes së këtyre dy vendeve. Ai në konferencë për media u shpreh … Continue reading BE për marrëveshjen Serbi-Rusi: Kjo është shenjë për qëllimin e forcimit të lidhjes së tyre