Stane e hektarë të djegur në “Bjeshkët e Nemuna”, Morina: Erërat po e shpërndajnë zjarrin

Si pasojë e erërave të forta, janë përhapur vatra të zjarrit në disa pjesë të fshatit Shtupeq i Madh të Rugovës. Qindra hektarë janë përfshirë nga zjarri që ditën e sotme ka marrë përmasa më të mëdha. Në lokacionet e përfshira nga zjarri po intervenojnë zjarrfikësit, Policia e Kosovës dhe pjesëtaret e Forcës së Sigurisë … Continue reading Stane e hektarë të djegur në “Bjeshkët e Nemuna”, Morina: Erërat po e shpërndajnë zjarrin