Stafi mbështetës i mjekëve i nevojshëm por s’kanë paga e kontrata

Stafit mbështetës të infermierëve dhe mjekëve të rekrutuar në kohën e pandemisë Covid-19, në muajin qershor iu përfundon kontrata e punës, por ata ende nuk dinë për fatin e tyre se a do të vazhdojnë të tutje si pjesë e klinikave dhe spitaleve ku po punojnë apo jo. Leonora Raçi e cila tash e 9 … Continue reading Stafi mbështetës i mjekëve i nevojshëm por s’kanë paga e kontrata