Turistička unija obeležava četvrtu godišnjicu osnivanja, traži se podrška za preduzeća
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Na Kosovu je u januaru ove godine zabeležen rast od 50 odsto posetilaca u odnosu na prošlu godinu. Ovo je rečeno u obeležavanju četvorogodišnjice osnivanja Unije turizma Kosova, gde je naglašena potreba za promocijom zemlje. Takođe, od institucija je zatraženo da podrže i subvencionišu preduzeća i eliminišu barijere.

Predsednik Turističke unije Kosova Baki Hoti rekao je da je njeno osnivanje zahtev zajednice. Tokom četiri godine, Hoti je dodao da je više od 50 preduzeća sertifikovano sa pečatom „Safe Travels”.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress